Artifort Herstofferen

Artifort staat voor topdesign met topklasse kwaliteit. U vindt dit topmerk dan ook overal: in woonhuizen, kantoren, wachtruimten, musea etc. De ontwerpen van Artifort zijn tijdloos en daarom is het altijd waard om een Artifort zitmeubel te herstofferen. Laat Cozijnsen Zitmeubelen uw Artifort herstofferen.
Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren gespecialiseerd in het herstofferen van meubels van onder andere Artifort. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Van ons kunt u namelijk eerlijk advies verwachten. Laat uw Artifort herstofferen door Cozijnsen Zitmeubelen.

Artifort zitmeubel

Voor uw Artifort zit u bij Cozijnsen Zitmeubelen goed! Wij hebben door jarenlange ervaring de kennis om uw Artifort weer een nieuw leven te geven. Wij beheersen de techniek om uw zitmeubel van een nieuwe stof of leder te voorzien, zodat de details en dus de uitstraling van uw Artifort zitmeubel als origineel blijven. Niet van origineel te onderscheiden.

Assortiment stoffen

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom! U kunt uw Artifort meubel laten stofferen in stoffen van vele verschillende merken. Voor iedereen zijn er genoeg opties om uw meubel weer als nieuw te maken.

Artifort stofferen

Laat uw Artifort stofferen door Cozijnsen Zitmeubelen en u kunt weer geniet van een zo goed als nieuwe Artifort meubel. We vernieuwen de bekleding en de schuim aan de binnenkant van uw Artifort meubel zodat hij er uit ziet en zit als nieuw. U kunt kiezen uit vele verschillende stoffen zodat deze perfect bij uw interieur passen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de juiste stoffen. Heeft u vragen over het stofferen van uw Artifort stoel of bank, neem dan contact met ons op. Bent u overtuigd? Vraag dan een offerte aan. Dit kan digitaal of in onze showroom in Geldermalsen.

Herstofferen

Merkt u de laatste tijd dat uw bank er steeds slechter uitziet. Wij kunnen dan al uw producten van Artifort herstofferen. Zo ziet uw Artifort er net zo uit als toen u het net kocht. Heeft u vragen over Artifort herstofferen? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op.

Stappenplan

  • Allereerst beoordelen wij de status van uw Artifort bank of stoel. Is het nog te herstofferen, of moet deze helemaal gerestaureerd worden. De opties worden allemaal duidelijk met de klant besproken zodat u niet voor onverwachte kosten staat.
  • Daarna geven wij de klant een prijs door wat het herstofferen gaat kosten. Deze prijs is altijd de scherpste zodat het voor u zo min mogelijk kost. Wij blijven uiteraard de beste kwaliteit leveren.
  • Als u hier mee akkoord gaat, bestellen wij de stof voor u. Als de stof bij ons binnen is maken wij direct een afspraak met de klant om het Artifort meubelstuk op te halen en aan de slag te gaan.
  • Het stofferen gaat beginnen. Door onze professionele herstoffeerder laten wij de stof van uw meubelstuk verwijderen, hierna zullen wij uw nieuwe Artifort product stofferen.
  • Als het stofferen klaar is, nemen wij weer contact op met de klant en plannen wij een afspraak om het product te leveren.

Ervaringen

Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren de herstoffeer specialist van Gelderland. Wij willen onze naam hooghouden. Daarom leveren wij al jaren de beste kwaliteit voor de beste prijs. Kijk naar onze (Google) reviews. Hier zijn wij trots op, en willen ervoor zorgen dat de resultaten hoog blijven.

Voor meer informatie over Artifort ga naar: https://www.artifort.com/