Artifort Herstofferen

Artifort staat voor topdesign met topklasse kwaliteit. U vindt dit topmerk dan ook overal: in woonhuizen, kantoren, wachtruimten, musea etc. De ontwerpen van Artifort zijn tijdloos en daarom is het het altijd waard om een Artifort zitmeubel te herstofferen. Laat Cozijnsen Zitmeubelen uw Artifort herstofferen.
Cozijnsen Zitmeubelen is al jaren gespecialiseerd in het herstofferen van meubels van onder andere Artifort. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Van ons kunt u namelijk eerlijk advies verwachten.

Artifort zitmeubel

Voor uw Artifort zit u bij Cozijnsen Zitmeubelen goed! Wij hebben door jarenlange ervaring de kennis om uw Artifort weer een nieuw leven te geven. Wij beheersen de techniek om uw zitmeubel van een nieuwe stof of leder te voorzien, zodat de details en dus de uitstraling van uw Artifort zitmeubel als origineel blijven. Niet van origineel te onderscheiden.

Assortiment stoffen

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom! U kunt uw Artifort meubel laten stofferen in stoffen van vele verschillende merken. Voor iedereen zijn er genoeg opties om uw meubel weer als nieuw te maken.