Bank herstofferen

U bent blij met uw bankstel en nu is de stof versleten. Uw bank kan dus een nieuwe bekleding gebruiken. Cozijnsen Zitmeubelen heeft hiervoor de juiste oplossing! Wij zijn sterk in het herstofferen en doen dit met veel plezier. Naast de stoffering kijken wij ook naar de staat van het hele bankstel. Als wij het nodig achten, dan kunnen wij dit ook vervangen met materialen van hoge kwaliteit.

Prijs Herstofferen

Wij maken uiteraard eerst een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij verzorgen ook het halen en brengen van uw meubel(s) tot 25 kilometer is dit zelfs gratis! Bezoek onze showroom in Geldermalsen. U kunt dan onze uitgebreide assortiment stoffen- en lederstalen zien en voelen. Ook hebben wij een ruime collectie tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, salontafels, eettafels en zitmeubelen op maat.

Bank Stofferen

Kortom, Cozijnsen Zitmeubelen heeft alle ervaringen en kennis van het herstofferen van uw bank en andere zitmeubels binnen uw interieur. Zo kunt u dus uw volledige interieur laten herstofferen in de zelfde stof voor een schappelijke prijs.