Bankstel herstofferen

Herstofferen van uw bankstel.

Of u nu een design bankstel heeft of een exemplaar uit een outlet, er komt een moment dat deze sporen van slijtage begint te vertonen. Op zo´n moment zal vaak het besluit vallen, gaan we het bankstel herstofferen of niet.

Een bankstel laten herstofferen is vaak een goede optie, omdat u dan meestal voor een fractie van de prijs (ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe) klaar bent. Een ander voordeel is dat u bij het stofferen kan kiezen voor een geheel andere “look”.
Dit kan een andere kleur bekleding zijn, maar ook van leder over gaan naar stof of andersom.

Ons bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het herstofferen en repareren van vrijwel ieder bankstel. Ja u hoort het goed, ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Het kan namelijk best zo zijn dat er buiten de bekleding beschadigingen zijn of bijvoorbeeld dat het aanwezige koudschuim zijn beste tijd wel heeft gehad.

In tegenstelling tot veel andere bedrijfstakken is er in onze branche nog geen machine en of robot gevonden die ons ambacht kan overnemen. Een bankstel herstofferen was en is nog steeds “ouderwets” handwerk.

Niet iedere meubelstoffeerder is gespecialiseerd in modern én klassiek stofferen van een bankstel.

Een voorbeeld is ouderwets springveren plaatsen en werken met jute, kapok en paardenhaar. Dit is weer geheel anders dan een bankstel opnieuw schuimen. Beide methodes vereisen uiterste nauwkeurigheid, maar toch weer geheel andere vaardigheden.

Ons werkgebied is vrij breed en hieronder treft u daar een deel van aan:

  • Arnhem
  • Den Bosch
  • Gelderland
  • Geldermalsen
  • Nijmegen
  • Noord-Brabant
  • Tiel
  • Utrecht

Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren als het gaat om het herstofferen van een bankstel en andere meubels. Ophalen en brengen doen wij binnen een straal van 25 kilometer van ons bedrijf.

Mocht u vragen hebben, stel deze dan gerust. Wij staan u graag te woord.

[title_subtitle title=”Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?” title_color=”#6c2add” title_size=”30″ subtitle=”Vult u dan onderstaand formulier in.” subtitle_color=”#ffffff” subtitle_size=”20″ align=”left”]

Je naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Door dit formulier te verzenden, accepteer ik de privacyverklaring.

[title_subtitle title=”COZIJNSEN ZITMEUBELEN” title_color=”#adadad” title_size=”18″ subtitle_color=”#ffffff” subtitle_size=”14″ with_separator=”no” align=”left”]
[title_subtitle title=”HERSTOFFERING DESIGNMEUBELEN” title_color=”#adadad” title_size=”18″ subtitle_color=”#ffffff” subtitle_size=”14″ with_separator=”no” align=”left”]
[title_subtitle title=”BEDRIJFSGEGEVENS” title_color=”#adadad” title_size=”18″ with_separator=”no” align=”left”]

J.F. Kennedylaan 6

4191 MZ Geldermalsen

T: 0345 504192

M: 06 42140723

E: info@cozijnsenzitmeubelen.nl

KVK 52197409

Algemene Voorwaarden

[title_subtitle title=”SOCIAL MEDIA” title_color=”#adadad” title_size=”18″ with_separator=”no” align=”left”]
CBW_erkend_

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid