Gelderland


Gelderland meubels: wie kent ze niet? Ze zijn populair, want het zijn meubelen voor iedere generatie. We vinden ze in veel huishoudens. De trendy look en mooie stoffen zorgen voor duurzaamheid. Maar voor alles geldt: wat gebruikt wordt is onderhevig aan slijtage. Ditzelfde geldt voor meubels van Gelderland. Van tijd tot is herstoffering nodig en het is bijna onvermijdelijk dat een meubelstuk een keer kapot gaat. U kunt dan bij ons terecht, want stofferen en repareren doen wij goed én voordelig.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het herstofferen en repareren van meubels van topmerken. Gelderland is er daar één van. De meubels stofferen wij op originele wijze met de daarbij behorende kwalitatief hoogwaardige materialen en hoezen. Om uw meubel zo mooi mogelijk te houden, kunnen wij deze voorzien van bijvoorbeeld stoffeerstrippen aan de hoes, zodat u de stoffering er eenvoudig kunt afhalen en opzetten.

Gelderland meubels herstofferen is voor ons altijd een uitdaging, want dit merk vraagt om kwaliteit. En dit krijgt u! Het kan ook zijn dat uw fauteuil of bankstel in de loop van de tijd wat oneffenheden vertoont of is doorgezeten. Te hard neerploffen op de bank en een spant kan breken. Wij repareren uw meubelstuk op originele wijze.

Voordat wij de reparatie van uw meubelstuk gaan uitvoeren, krijgt u eerst een prijsindicatie. Indien u ons de opdracht geeft, dan kunnen de meubels, tegen een kleine meerprijs, gehaald en gebracht worden. Binnen een straal van 25 km vanaf onze showroom is het zelfs gratis! Gelderland meubels herstofferen of repareren? Bij ons zit u goed. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

De deuren van onze nieuwe stoffeerderij en showroom in Geldermalsen, provincie Gelderland zijn voor u geopend! Kijk hier voor onze openingstijden. De koffie staat voor u klaar!

Gelderland 4750

gelderland4750

Gelderland 5470

Gelderland 5521

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?


Vult u dan onderstaand formulier in.

Je naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Door dit formulier te verzenden, accepteer ik de privacyverklaring.

HERSTOFFERING DESIGNMEUBELEN

BEDRIJFSGEGEVENS

J.F. Kennedylaan 6

4191 MZ Geldermalsen

T: 0345 504192

M: 06 42140723

E: info@cozijnsenzitmeubelen.nl

KVK 52197409

Algemene Voorwaarden

SOCIAL MEDIA

CBW_erkend_

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid