Gispen

Gispen is een toonaangevend Nederlands merk, wat is uitgegroeid tot een leverancier van huisinrichting tot aan inrichting van behandelcentra. Dit zegt al voldoende over de kwaliteit van uw Gispen zitmeubel. Gispen is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van design meubels en kantoor meubels.

Gispen herstoffering

Gispen herstoffering is een veel terugkomend element op de CV van Cozijnsen Zitmeubelen. Laat uw Gispen zitmeubel zonder zorgen herstofferen bij ons en uw krijgt uw zitmeubel als nieuw retour! Hiermee kunt u weer jaren genieten van uw Gipsen zitmeubel.

Gispen showroom

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom! Onze showroom zit gevestigd in Geldermalsen. Hier ontvangt u advies van onze gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen bij het maken van een juiste keuzen.

Kosten herstofferen

Omdat er heel veel mogelijkheden zijn bij het herstofferen van uw Gispen zitmeubel is het online vrijwel niet aan te geven wat het gaat kosten. Daarom kunt u bij ons in de showroom terecht, of u stuurt via de button onder deze tekst een foto van uw meubel door met de nieuwe stof die u graag wilt hebben. Dan zullen wij u een vrijblijvende offerte opsturen of eventueel meerdere vragen over uw product. Zo kunnen wij het beste zien wat het gaat kosten.

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid