Harvink stofferen

Cozijnsen zitmeubelen is gespecialiseerd in Harvink stofferen. Wij stofferen Harvink banken, stoelen en fauteuils. Uw oude Harvink meubel weggooien is zonde. Wij kunnen op een vakkundige manier de oude stof demonteren eventueel de vulling vervangen en een nieuwe stof naar wens op uw Harvink bank of fauteuil stofferen. Zo kunt u weer jaren vooruit met uw Harvink meubel.

Harvink bank stofferen

Bij beschadiging van de huidige stof, of bij het verkeken zijn op de kleur, kun u altijd ons uw Harvink bank stofferen. Wij hebben keuze uit kwalitatief hoogstaande stoffen zodat u lang kunt genieten van een zo goed als nieuwe Harvink bank die weer helemaal matched bij uw wensen en uw huidige interieur. De stoffen waarmee wij werken zijn allemaal te bezichtigen in onze ruime showroom te Geldermalsen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de stoffen, wat de voor en nadelen hier van zijn, wat de kwaliteit is en ga zo maar door. Op uw Harvink bank wilt u uiteraard de beste stof die past bij uw wensen. Kwaliteit, daar staan wij voor.

Harvink Fauteuil stofferen

Ook stofferen wij graag uw Harvink fauteuil graag. Op het moment dat u uw Harvink fauteuil wilt laten stofferen, kunt u deze mee nemen naar onze showroom. Ook is het mogelijk om hiervan een foto te maken en naar ons toe te sturen. Wij kunnen na het weten van de staat van de fauteuil, en het type stof die u wenst, een prijs geven waarvoor u zelf kunt bepalen of u hiermee akkoord gaat. Deze prijs ligt altijd vele male lager dan de nieuw prijs van een Harvink fauteuil.