Wilt u een nieuwe stof of leer op uw bank, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u direct uw prijs weten? Vul dan ons online formulier in en laat uw prijs berekenen!

Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van meubels, meubels op maat maken, fabricage en project meubelen. Daarnaast repareren wij ook meubels.

In onze showroom staan diverse modellen, door onszelf ontworpen en gemaakt.

De klant kan een bankstel/fauteuil met goed hout, duurzaam schuim en goede kwaliteit stoffen verwachten, voor een goede kwaliteit prijs verhouding.

Daarbij hebben wij keuze uit verschillende soorten stof, leer en lederlook. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Inmiddels hebben wij een redelijke portfolio en staan er verschillende opdrachten op onze website: www.cozijnsenzitmeubelen.nl, zodat u een indruk krijgt van wat we allemaal kunnen maken.

Bij meubels op maat wordt er een ontwerp gemaakt, eventueel aangepast naar de wensen van de klant, zo kunt u bijvoorbeeld een bank laten maken die de maat van de woonkamer. U bent dus niet gebonden aan standaard maten, uit de winkel.

Bij project meubelen gaat het om meerdere meubels van dezelfde soort. Hierbij moet vooral denken aan bedrijven, zoals restaurants, kantines en scholen. Maar ook winkels zoals sport- of schoenenwinkels.

Wij vinden het erg belangrijk om een goede relatie met de klant op te bouwen en daarin staat vertrouwen en service centraal.

* Wij gaan persoonlijk bij de klant langs (telefonisch of per mail kunnen wij na het zien van een foto ook bepalen wat de mogelijkheden zijn en wat er nodig is).

* Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u op

 

Met vriendelijke groet,

Wilmar & Janine Cozijnsen

Cozijnsen zitmeubelen
Rijnstraat 24A
4191 CL Geldermalsen

Tel.: 0345-504192
Mob.: 0642140723

info@cozijnsenzitmeubelen.nl

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid