Herstofferen


Herstofferen biedt de mogelijkheid om uw huidige bank of fauteuil een tweede of misschien wel een derde leven te geven. In veel gevallen kan het een positief prijsverschil opleveren van 40% tot wel 60% ten opzichte van de aanschaf van een nieuw zitmeubel. Ook kunnen we de kwaliteit verbeteren, door bijvoorbeeld hoogwaardiger schuim en/of stof of leder te gebruiken. Wij werken met meubelstoffen van o.a.: de Ploeg, Reynaldo, Chivasso, Switch, Keymer en Cachet . Het leder van: van Hulst en van Leeuwen Leder.

Wij streven naar een goede kwaliteit en ons doel is om de stoffering precies hetzelfde te maken als in de originele staat. Ieder (design)merk hanteert een eigen werkmethodiek. Bijvoorbeeld Gelderland meubelen werkt met strippen voor afneembare hoezen en er hoort een bandje/ lint onder de sierstiksels. Of een Leolux, pure kwaliteit en ook weer een heel eigen techniek en werkwijze. Cozijnsen Zitmeubelen is gespecialiseerd in Gelderland, Leolux, Artifort, Montis, Giorgetti, Gispen en Stressless herstofferingen! In de afgelopen jaren hebben wij al heel wat mooie design meubelen mogen herstofferen, uw meubel is bij ons echt in goede handen!

Bent u geïnteresseerd in het herstofferen van uw zitmeubel? Dan kunt u contact met ons opnemen of uiteraard onze showroom bezoeken. In onze showroom hebben wij verschillende stoffen- en lederstalen, zodat wij een passende prijsopgave voor u kunnen maken. Als u akkoord gaat met de prijsopgave, dan plannen we een afspraak in voor het halen én uiteraard ook het terugbrengen van uw zitmeubel. Dit verzorgen wij tot 25 kilometer helemaal gratis!

VOOR

NA

VOOR

NA

VOOR

NA

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?


Vult u dan onderstaand formulier in.

Je naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Door dit formulier te verzenden, accepteer ik de privacyverklaring.

HERSTOFFERING DESIGNMEUBELEN

BEDRIJFSGEGEVENS

J.F. Kennedylaan 6

4191 MZ Geldermalsen

T: 0345 504192

M: 06 42140723

E: info@cozijnsenzitmeubelen.nl

KVK 52197409

Algemene Voorwaarden

SOCIAL MEDIA

CBW_erkend_

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid