Herstoffering Culemborg

Cozijnsen Zitmeubelen herstoffeert al jaren de mooiste meubels uit de regio. Zo ook in Culemborg. Met de ruime keuze uit stoffen en ledersoorten is er altijd een stof die bij uw interieur past waardoor uw meubelen als nieuw worden. De adviseurs van Cozijnsen zitmeubelen helpen u graag, met een ruime kennis, groot assortiment en de ervaring die Cozijnsen zitmeubelen heeft op gebouwd met het stofferen van meubels, onder ander in Culemborg, kunnen ze iedereen helpen.

Meubelstoffeerderij Culemborg

Naast het stofferen van uw stoel of bank, wordt indien nodig ook de vulling van de kussens vervangen met schuim naar wens. U kunt zelf bepalen of u en zacht of stevig comfort prefereert. U heeft dus echt uw meubel als nieuw. Heeft u interesse? Geldermalsen ligt op zo’n 10 minuten rijden vanaf Culemborg. Het is via de provinciale weg te bereiken, of via de snelweg. Ook kunnen wij uw meubel ophalen en bezorgen in Culemborg als dat een wens is. Wij staan voor u klaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

Meubel stofferen culemborg

Woont u in Culemborg en wilt u uw meubel stofferen? Kom dan naar Geldermalsen. U kunt een offerte opvragen via ons contact formulier. Hierin kunt u uw gewenste stof benoemen en een foto van uw meubel toevoegen zodat Cozijnsen Zitmeubelen een gepaste prijs kan doorsturen. U bent ook van harte welkom in onze showroom.