Horeca meubels

Cozijnsen Zitmeubelen maakt de mooiste horeca meubels. Zo leveren wij vele meubels als jaren op maat voor bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Bent u op zoek naar een horeca bank, horeca stoel, of cafebank? Cozijnsen Zitmeubelen heeft het allemaal. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Geldermalsen. Onze adviseurs hebben jaren lang ervaring. Zo helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor de beste horeca meubels. Onze horeca meubels kunnen op maat gemaakt worden, zo ook in stoffen die tegen ieder type weer kunnen. Zo kunt u deze horeca meubels heel het jaar buiten laten staan.

Deze horeca meubels worden dan ook naar wens gemaakt, zo kunt u voor de horeca meubels de afmetingen bepalen, maar ook de stofsoort en stofkleur. Op horeca meubels zit een levertijd van zo’n 6 weken. Er zijn al vele horeca meubels geplaatst in Nederland en de response is altijd positief. Samen met de klant stelt Cozijnsen Zitmeubels de horeca meubels samen en levert deze netjes af.

Horeca meubilair

Bij het uitkiezen van uw horeca meubilair helpen wij graag bij het begin tot het eind. Wij komen graag langs om te kijken waar het horeca meubilair moet komen, en wij lenen graag onze horeca meubilair stoffen uit, zodat u helemaal tevreden bent met uw horeca meubilair. Wij hebben een standaard horeca meubilair assortiment maar kunnen onze meubelen ook op maat leveren. Bij Cozijnsen zitmeubelen kan het allemaal! Heeft u interesse? De koffie staat voor u klaar en u bent van harte welkom voor een advies gesprek voor uw Horeca meubilair.

Horeca bank

Zoekt u een horeca bank? Een horeca bank is gemaakt zodat er veel op gezeten kan worden. Door de sterke kwaliteitsstoffen die wij gebruiken voor de horeca bank, kan dit meubelstuk vele jaren mee gaan. Daarnaast maken wij de horeca bank op maat, zodat u voor uw hotel, restaurant of cafe een stijlvol meubelstuk kan neerzetten.

Horeca banken

Cozijnsen zitmeubelen heeft een grote collectie Horeca banken. Dit zijn banken die behandeld zijn met stoffen die er voor gemaakt zijn om flink gebruikt te worden! Onze horeca banken kunnen in sommige gevallen ook buiten blijven staan voor het hele jaar! Deze horeca banken zijn speciaal behandeld waardoor ze tegen flinke regen kunnen. Deze horeca banken zijn ook te leveren in veel verschillende soorten en maten. U kunt bij onze horeca banken ook kiezen uit hoekbanken, en u kunt veel verschillende leersoorten kiezen. Deze zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Kom voor uw horeca banken naar Cozijnsen Zitmeubelen!

Horeca meubels terras

Bent u opzoek naar horeca meubels voor uw terras? Cozijnsen zitmeubelen levert ook horeca meubels voor uw terras. Zo leveren wij diverse stoelen, banken en hoekbanken in een stof die ervoor gemaakt is dat uw horeca meubels buiten kunnen staan. Deze horeca meubels kunnen gemaakt worden in vele soorten en maten. Zo kiest u de poot, de stof, de kleur de afmeting en ga zo maar door. Neem contact op met Cozijnsen Zitmeubelen, of kom langs in onze ruime showroom en laat u adviseren door onze specialisten.

We zijn gevestigd in Geldermalsen, waar u natuurlijk ook langs kunt komen. Onze adviseurs helpen u graag om de perfecte horecabanken en horeca meubels voor u te vinden en ontwerpen.  

Klik hier voor de route naar Cozijnsen Zitmeubelen