Leolux bank herstofferen

U bent blij met een Leolux bankstel en nu is de stof aan vervanging toe. De stof of het leder is versleten of kapot door het intensieve gebruik. Cozijnsen Zitmeubelen heeft hiervoor de juiste oplossing! Wij kunnen uw Leolux bank herstofferen , zodat u het verschil NIET ziet met de originele stoffering! De Leolux techniek is door onze jarenlange ervaring bij ons namelijk niet onbekend!

Leolux bank stoffering

Naast de stoffering kijken wij ook naar de staat van het hele bankstel. Als wij het nodig achten, dan kunnen wij dit (na overleg met u) ook vervangen met de hoogwaardige materialen, wat u van Leolux gewend bent!

Leolux stofferen

  • Wij maken uiteraard eerst een prijsopgave voor u, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Wij verzorgen ook het halen en brengen van uw meubel(s) tot 25 kilometer is dit zelfs gratis!
  • U kunt contact met ons opnemen of breng een bezoekje aan onze showroom in Geldermalsen. U kunt dan onze uitgebreide assortiment stoffen- en lederstalen zien en voelen. Ook hebben wij een ruime collectie tafels, kasten, dressoirs, tv-meubels, salontafels, eettafels en zitmeubelen op maat.
  • Kortom, alles om uw interieur compleet te maken.

Leolux bank opknappen

Zijn er andere gebreken aan uw huidige Leolux Bank? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet kunnen wij u Leolux bank opknappen zodat hij weer als nieuw is.

Werkwijze Stofferen

Eerst vragen beoordelen wij het Leolux product op de staat er van. Als de Leolux stoel of bank nog goed is om te stofferen, wordt de stof uitgekozen. In onze showroom te Geldermalsen hebben wij vele stoffen in de collectie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste stof. Daarnaast vertellen wij u ook wat de kwaliteit van de stof is, zodat u weet welke stof het beste voor u is. Als de stof gekozen is, bespreken wij de kosten hiervan met u. Als u akkoord gaat met de prijs die wij u gegeven hebben, bestellen wij de stof voor u. Op het moment dat de stof binnen is, maken wij een afspraak met u, voor het ophalen van de Leolux stoelen of bank. Dan kunnen wij gaan beginnen met herstofferen. Onze gespecialiseerde herstoffeerder herstoffeerd uw leolux product op de juiste manier. Hier na maken wij weer een afspraak met u voor het leveren van uw nieuwe Leolux meubel.