Leolux Herstofferen

U wilt uw Leolux laten (her)stofferen of laten repareren? Bij ons zit u goed! Een Leolux is bijzonder en onderscheidt zich door zijn originaliteit. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Laat uw leolux herstofferen door Cozijnsen zitmeubelen. De meubels van Leolux kunnen jarenlang meegaan, maar u ontkomt er dan niet aan om uw Leolux een keer opnieuw te laten bekleden. Slijtage van de bekleding is immers een gevolg van het gebruik, wat u niet kunt voorkomen. Cozijnsen Zitmeubelen verzorgt graag de stoffering of uw nieuwe bekleding, want wij zijn gespecialiseerd op de herstoffering van Leolux zitmeubelen. Leolux herstofferen? Cozijnsen Zitmeubelen!

Leolux Specialist

Als specialist in herstoffering van onder andere Leolux, bent u bij onze meubelstoffeerderij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een Leolux Pallone, een Leolux Bora Balanza, Leolux Scylla, Leolux Cuno, Leolux Antonia, Leolux Pupilla of bijvoorbeeld een Leolux Cuno, door onze jarenlange ervaring in meubelstoffering weten wij precies hoe wij met een hoogstaand merk als Leolux moeten omgaan. In onze meubelstoffeerderij repareren en stofferen wij alle soorten zitmeubelen: van banken, eetkamerstoelen tot luxe fauteuils van topmerken! Uw meubel is bij ons in vertrouwde handen, wij zorgen dat wij uw meubel perfect bekleden, dus ook van een designermeubel als Leolux!

Leolux meubelen

Leolux meubelen zijn niet goedkoop, waar u dan ook lang plezier van wilt hebben. Daarom is het zonde om uw Leolux bank of fauteuil weg te doen. Opnieuw bekleden is daarom altijd de moeite waard. Is één van uw Leolux meubelen beschadigd? Ook dan kunnen wij u helpen. Naast stofferen, repareren wij namelijk ook meubels, van stoel tot grote bankstellen. Is uw (koud)schuim ook versleten? Ook dit kunnen wij vervangen met dezelfde vulling als het origineel. Wij gaan als volgt te werk: U kunt ons een foto van uw huidige fauteuil of bank sturen, zodat wij u een prijsopgave kunnen verstrekken. De prijs is afhankelijk van de grootte van het zitmeubel en de keuze van de stof of leder. Wij kunnen u adviseren en geven u de beste opties tegen een betaalbare prijs. In dien u akkoord bent, dan komen wij uw meubel ophalen en gaan we uw meubel stofferen in onze meubelstoffeerderij. Als de stoffering klaar is, dan brengen wij uw meubel weer retour. Ook kunnen wij gratis bij u langskomen om uw meubel te bekijken.

Leolux bank opknappen

Wij zorgen ervoor dat uw stoel of bank straks weer als nieuw in uw interieur terecht komt. Neemt u maar eens contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of naar onze showroom komen in Geldermalsen, waar naast vele soorten en kleuren stof- en lederstalen ook een uitgebreide collectie kasten, dressoirs, salontafels en eettafels hebben, kortom: alles om uw interieur compleet te maken. Laat ons uw Leolux bank opknappen.

Leolux bank repareren

Ook is het in overleg mogelijk om uw Leolux bank te repareren, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een foto in de bijlage van ons contact formulier te upoaden, zodat wij online kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Klik hier voor de route naar Cozijnsen Zitmeubelen.