Meubelwinkel Houten

Cozijnsen zitmeubelen is de meubelwinkel van de regio. Zo zit Cozijnsen zitmeubelen gevestigd in Geldermalsen. Dat ligt op nog geen half uur rijden van Houten! In onze ruime meubelwinkel helpen we u graag bij het uitzoeken van verschillende meubels. Bent u op zoek naar een bank, hoekbank, kast, stoel, eetkamerstoel, relax fauteuil, raamdecoratie het herstofferen van uw huidige meubel of naar een refurbished meubel? Kom dan naar Cozijnsen zitmeubelen! Wij helpen u graag, onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Met onze jaren ervaringen in de meubels en onze ruime collectie kunnen wij iedereen helpen. De koffie staat voor u klaar.

Meubelzaak Houten

Onze meubelzaak, Cozijnsen zitmeubelen, in Geldermalsen levert vele meubels in de regio. Zo ook in Houten. Wij bezorgen onze meubels en halen eventueel uw oude meubels op. Wij herstofferen ook vele banken en stoelen voor klanten uit Houten. Zo ook meubels van Artifort en Leolux. Wij maken uw meubel weer als nieuw zodat u voordelig genieten van uw design meubel. Wij hebben vele stoffen en leder soorten in de winkel liggen waardoor het complimenteus is bij uw interieur.

Meubels kopen Houten

Wilt u meubels kopen in Houten? Rij ook eens naar onze showroom in Geldermalsen. Op zo’n 20 minuten rijden van Houten vindt u onze ruime showroom. In onze showroom leveren wij vele kwaliteitsmeubelen. Wij herstofferen uw huidige meubel ook graag. wij hebben heel veel stoffen op voorraad en onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzen.