Artifort


Artifort staat voor topdesign met topklasse kwaliteit. U vindt dit topmerk dan ook overal: in woonhuizen, kantoren, wachtruimten, musea etc. De ontwerpen van Artifort zijn tijdloos en daarom is het het altijd waard om een Artifort zitmeubel te herstofferen.


…..

Voor uw Artifort zit u bij Cozijnsen Zitmeubelen goed! Wij hebben door jarenlange ervaring de kennis om uw Artifort weer een nieuw leven te geven. Wij beheersen de techniek om uw zitmeubel van een nieuwe stof of leder te voorzien, zodat de details en dus de uitstraling van uw Artifort zitmeubel als origineel blijven. Niet van origineel te onderscheiden.

Bezoek onze showroom om ons assortiment stoffen en leer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom!

Artifort Orange Slice

Artifort Orbit

Artifort Mare

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?


Vult u dan onderstaand formulier in.

Je naam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Door dit formulier te verzenden, accepteer ik de privacyverklaring.

HERSTOFFERING DESIGNMEUBELEN

BEDRIJFSGEGEVENS

J.F. Kennedylaan 6

4191 MZ Geldermalsen

T: 0345 504192

M: 06 42140723

E: info@cozijnsenzitmeubelen.nl

KVK 52197409

Algemene Voorwaarden

SOCIAL MEDIA

CBW_erkend_

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid