Rookstoel Stofferen

Cozijnsen zitmeubelen is gespecialiseerd in het stofferen van uw rookstoel. Heeft u nog een rookstoel staand die uw wilt opknappen? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u helpen bij het maken van een keuze. In onze showroom hebben wij vele stofstalen waardoor u genoeg keus heeft voor het herstofferen van uw rookstoel.

Rookstoel opknappen

Ook kunnen wij uw rookstoel opknappen, moet het hout opnieuw behandeld worden? Zijn de armleuningen toe aan vervanging? Wij kunnen het allemaal en helpen u graag bij het opknappen van uw rookstoel.

Leren rookstoel

Ook hebben wij genoeg lederen stofstalen in ons assortiment waarmee uw rookstoel opnieuw bekleed kan worden. Kom langs in onze showroom te Geldermalsen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan door het contactformulier die u vind als u op de onderstaande knop klikt.

Cozijnsen zitmeubelen maakt gebruik van cookies. Waarom? Ze zijn noodzakelijk om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteer te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Ons cookiebeleid