Stoel herstofferen

Is uw stoel aan vervanging toe? U kunt natuurijk een nieuwe stoel kopen, maar het is ook mogelijk om uw huidige stoel te herstofferen of opnieuw te bekleden. In onze ruime showroom in Geldermalsen hebben wij vele verschillende stoffen in veel kleuren liggen. Zo past er altijd iets bij uw interieur. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij vullen indien nodig vakkundig het schuim bij in uw stoel. Er komt meer bij een stoel herstofferen kijken dan dat er in de eerste instantie gedacht wordt. Wij kijken naar het totaal plaatje, en geven adviezen over het herstofferen van een stoel. Laat uw stoel herstofferen door een vakman, laat uw stoel herstofferen bij Cozijnsen Zitmeubelen.

Fauteuil herstofferen

Wij herstofferen uw fauteuil graag. Of u nou een stoel, eetkamer stoel, fautuil, relaxfauteuil of ander zitmeubel heeft. Wij kunnen het allemaal. Met onze jaren ervaringen in het herstofferen van meubels weet u zeker dat u bij ons aan het goede adres zit. Cozijnsen Zitmeubelen is gevestigd in Geldermalsen. Geldermalsen ligt tussen de a2 en a15 dus het is makkelijk bereikbaar vanuit vele plaatsen in Nederland.

Stoffeer prijs

Het is lastig een prijs te bepalen voor het stofferen van uw stoel of bank. Dit heeft te maken met dat het heel erg afhankelijk is van de afmeting van uw stoel, de staat van uw stoel en de stof die u kiest. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor het stofferen van uw stoel. Maak gebruik van ons contactformulier om het online aan te vragen. Ook kunt u met uw stoel, of een foto hiervan, langs komen bij Cozijnsen Zitmeubelen in Geldermalsen. Wij kunnen u dan direct een scherp aanbod doen.

Stoel stofferen

Laat uw stoel stofferen door Cozijnsen Zitmeubelen. Cozijnsen Zitmeubelen is jaren gespecialiseerd in het stofferen van een stoel. Het maakt niet uit wat voor stoel het is. Bijvoorbeeld een rookstoel, fauteuil, relax fauteuil, eetkamer stoel, keukenstoel, Cozijnsen Zitmeubelen zorgt dat deze er weer uitzien, en zitten als nieuw. Als u uw stoel laat stofferen hoeft u dus geen nieuwe stoel meer te kopen. Uw oude stoel wordt weer nieuw, en deze gaat dan weer een ronde mee! Hier wordt iedereen blij van!