Stoffeerder

Wij bij Cozijnsen Zitmeubelen zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw bank of stoel. Bent u toe aan een nieuw uiterlijk van uw product, of is uw oude bank of stoel versleten? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. U heeft keus uit vele verschillende soorten (leder) stoffen zodat uw bank of stoel weer een lange tijd mee kan. De stoffeerder zit gevestigd in Geldermalsen. Maar wij stofferen ook veel in Tiel, Culemborg, Leerdam en Zaltbommel

Stoffeerderij

In onze Stoffeerderij heeft u genoeg keuze uit verschillende stoffen van merken zoals De Ploeg, Kvadrat, Kobe, Keymer, Mercis, Switch, Aristide en Chivasso. Klik op de links om te bekijkken welke stoffen er mogelijk zijn voor het herstoffeeren van uw bank of stoel. In onze Stoffeerderij stofferen wij ook losse onderdelen van uw bank of stoel, zoals armleuningen, rugleuningen en kussens. Neem contact op met Stoffeerderij Cozijnsen Zitmeubels voor alle mogelijkheden.

Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij Geldermalsen stoffeert merken als Artifort, Leolux, Gelderland, Giorgetti, Gispen en Montis. Daarnaast Stofferen wij natuurlijk allerlei andere merken op aanvraag. Neem contact met ons op via info@cozijnsenzitmeubelen.nl of bel ons op 0345 50 41 92.

Stoffeerderij Geldermalsen